preskoči na sadržaj

III. osnovna škola Čakovec

 > Naslovnica
Događanja u našoj školi - III. OŠ Čakovec

OBAVIJEST O POČETKU NASTAVE U 2. POLUGODIŠTU

Autor: Nataša Boj, Nataša Hajdinjak, 15. 1. 2021. 12:57

Poštovani roditelji, dragi učenici!

U skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Međimurske županije i  Grada Čakovca nastava u III. osnovnoj školi Čakovec će se za predmetnu nastavu (od 5. do 8. razreda) od ponedjeljka 18. siječnja 2021. odvijati na daljinu (C model) prema dosadašnjem rasporedu, svi razredi prijepodne (početak u 7.30 sati). Nastava će se održavati putem Edmoda u realnom vremenu kada je to moguće, a za sve iznimke će učitelji obavijestiti učenike.

Učenici od 5. do 8. razreda su obvezni prisustvovati nastavi na daljinu. U slučaju spriječenosti roditelj je dužan isti dan kontaktirati razrednika i opravdati izostanak.

Nastava na daljinu podrazumijeva dvosmjernu komunikaciju na daljinu između učenika i učitelja, kao i samostalni rad učenika kod kuće. Detaljnije informacije o organizaciji nastave na daljinu dobit ćete od razrednika kojemu se možete obratiti za sve što vam je potrebno.

 

Učenici razredne nastave (1. do 4. razred) pohađat će nastavu u školi po redovnom rasporedu, svi prijepodne od 7.30 sati. Predmetni učitelji koji rade od 1. do 4. razreda će  održavati nastavu u školi.

Produženi boravak radi redovno od 18. siječnja od 7.00 do 16.00 sati.

Hvala vam svima  na razumijevanju i suradnji!

Tekst odluke 

 

                                        Ravnateljica:

                                        Nataša Hajdinjak, mag.prim.educ.                    

 [više]

Nagrada za istraživanje zavičajne prirode i u III. OŠ Čakovec

Autor: Nataša Boj, Zdenka Novak, 9. 1. 2021. 15:30

Obilježavanju Mjeseca hrvatske knjige koji je ove godine bio posvećen 50. godišnjici proslave Dana planete Zemlje priključila se i Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode. U suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Mursko Središće i Školskom knjižnicom Srednje škole Prelog organiziran je ekološko-istraživački natječaj Razlistaj se u međimurskoj prirodi.


Učenik 4. a, III. OŠ Čakovec, Jakov Virč  voli sa svojom obitelji boraviti u prirodi. Nakon pomnog istraživanja ljepota međimurske prirode odlučio je izraditi  uradak za natječaj. Prema pravilima natječaja izradio je uradak o rijeci Muri, te o biljnom i životinjskom svijetu serjojnskog kraja. Za svoj uradak je u mjesecu studenom bio nagrađen. Nagradu za uradak Razlistaj se u međimurskoj prirodi primio je uz još dvoje dobitnika, vršnjaka iz drugih međimurskih škola. Uručivanje bogatih i poticajnih nagrada se zbog poštivanja svih epidemioloških mjera odvijalo, individualno, u prostorima knjižnice.

 Za izvrstan uradak nagradu je malom istraživaču zavičajne prirode, neposredno prije božićnih blagdana,  uručila ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Mursko Središće, Ivana Sakač, mag.informatol.

Podrška nagrađenom istraživaču bila je razrednica Zdenka Novak.

                           
 [više]

Čestitka

Autor: Martina Horvat, 21. 12. 2020. 09:13